Invela

Esthetic Center

работим с едни от най-добрите медицински козметични брандове в световен мащаб

ZO® SKIN

ZO® предоставя цялостни решения за създаване и поддържане на здрава кожа за всеки, независимо от възраст, етническа принадлежност, уникално състояние на кожата или тип кожа. От коригиране на увреждане от слънцето + пигментация до предотвратяване + защита срещу бъдещи увреждания, ZO® покрива здравето на кожата ви.

Кой е основателят на медицинската козметика ZO Skin?

ZEIN OBAGI, MD – изследовател. новатор. автор. педагог.

  • Световноизвестен дерматолог
  • Основател и медицински директор на ZO Skin Health, Inc.
  • Автор, Obagi Skin Health Restoration & Rejuvenation (1999) и The Art of Skin Health Restoration & Rejuvenation: The Science of Clinical Practice (2015).

 

  • В продължение на повече от 35 години д-р Зейн Обаджи, сертифициран дерматолог, е пионер в усъвършенстваните решения за грижа за кожата, базирани на неговата философия за създаване на здрава кожа, а не просто за лечение на болести и увреждания. Неговият визионерски подход му спечели международна репутация на водещ авторитет в областта на здравето и подмладяването на кожата. Той е класиран сред най-добрите световни експерти по химически пилинг и е висококвалифициран в третирането на цветна кожа, като често се справя с най-трудните случаи от цял свят.
  • Вдъхновен от наследството + революционния принос на д-р Обаджи, ZO® Skin Health продължава да предефинира и развива науката за здравето на кожата.
zo skin

ZO® Skin Health предлага авангардни продукти + терапевтични лечения, за да донесе най-добрите решения, ориентирани към резултати, направо при вас. Ние се гордеем с разработването на иновативни решения за грижа за кожата, които оптимизират здравето на кожата въз основа на най-новите постижения в технологиите за терапия на кожата, уникални системи за доставяне, биоинженерни комплекси + изключителни формули.

Medik8

Създадена през 2009 година, философията CSA придобива все повече популярност и това ни прави искрено щастливи. CSA философия. Мисията на Medik8 е да създава най- добрите anti-ageing продукти за кожата. Вярваме, че използвайки нашите продукти можете да изглеждате на 40, когато сте на 50 години!
medik8

За създателя на Medik8:

Елиът Исаакс учи физиология, фармакология и биохимия в университета в Лийдс. Той изгражда световно известен бранд, започвайки от малка лаборатория в задната част на аптеката на своя баща.

Medik8 е родена от стремежа за здрава кожата и видими резултати при третиране на различни кожни проблеми. Елиът навлиза в индустрията във време, когато брандовете, предлагащи натурална козметика надделяваха над традиционния бюти пазар. Иноватор и учен, прекарал 5 години обикаляйки света само с една раница на гърба си, той също споделя ценностите на новосъздадените био брандове, а именно: опазване на чиста околната среда, употребата на натурални съставки в грижата за кожата. Уникалността в неговата идея обаче е да съчетае етиката с опита си в биохимията, за създаване на иновативни продукти, подкрепени от науката и ориентирани към постигане на видими резултати. Неговата мисия е създаде най-ефективната грижата против стареене на кожата, базирана на философията CSA „витамин С + слънцезащитен крем през деня и витамин А през нощта“. Елиът смята, че няма причина да избирате между резултатите и приятното преживяване.

 

Като дългогодишен член на Обществото на учените-козметолози (Society of Cosmetic Scientists), чието име стои под множество патенти за приноса му в работата върху ретиноиди, фактори на растежа (growth factors), изсветляващи агенти и иновативни антиоксиданти, Елиът има повече от 15 години опит в разработването на продукти за професионална грижа за кожата. Днес той все още е силно ангажиран в разработването на иновативни продукти, изграждащи философията CSA. Силно изразените му ценности са в основата на всичко, което Medik8 прави. Елиът създава световно известна козметична марка, като оспорва и оборва редица, наложени във времето, норми и стереотипи.

Работно време

Понеделник – Петък 9.00 – 21.00

Събота9.00 – 21.00

Неделя9.00 – 21.00

График и свободни часове

Изберете удобно за Вас време и запазете час. Вижте свободните часове на нашите специалисти тук:

Запази час:

0884 037663

Не се колебайте да се свържете с нас!

Новини&промоции

Не изпускай полезна информация, новини, събития, промоции и игри с награди! Запиши се за нашия бюлетин!